Keresés
Close this search box.

No és akkor még egy recept (már ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni), csak hogy a beiglisütés után megmaradt tojásfehérje sorsát is elrendezzük… :o)
Nagyon finom, gyors (kell hozzá vagy 10 perc), minimál CH és még gluténmentes is…

Egyszerű is, mint a faék, biztos hogy jó pár formában fellelhető a neten, én a JustOneCookbook c. japán receptes oldalról (igen, ilyeneket is nézegetek) vettem az ötletet.

Hozzávalók:

Szóval, a megmaradt 4 tojásfehérjét 1 ek nyírfacukorral, pici vaníliával és egy lehelet sóval kemény habbá vertem.
Ebbe a habba beleforgattam 100g kókuszreszeléket és 2 kocka apróra vágott 72%-os étcsokit.

Kanállal sütőpapírra halmoztam, és 170 fokos sütőben megsütöttem.

24 db lett belőle, puha, nyami, Bounty-fíling.
Jóindulatú becsléssel talán 1g számolandó CH/darab (csokimennyiségtől függően), ideális kísérője lehet például egy tejeskávé-gyümölcs uzsonnának, vagy csak úgy ha a CH mennyiség már megvolt, de mégis vágyunk egy falat édesre. És a maradék tojás sem veszett kárba.
Egy baj van vele, hogy most azon agyalok, mit főzzek, amihez csak a sárgája kell… :o)

160_gramm alapok anyagcsere baba CH CHszámolás cukor cukorterhelés diagnózis dúla fogyás Férfi IR GDM GI gyorsCH inzulinrezisztencia IR iretrend IR Nyelviskola IRélet IR és PCOS kivizsgálás lelkipillér nyár PCOS pillérek PoCaKoS PoCaKoS Napló recept reggeli sport szoptatás szénhidrát szülés tapasztalat terhességi diabétesz tünetek vadkovász vajúdás várandósság Ét-rendező édesség élesztőnélkül életmód életmódváltás

A mathbarbara.hu cookie-kat (sütiket) használ!

Oldalam - sok más honlaphoz hasonlóan - Sütiket (cookie-kat) használ a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Te adtál meg számukra, vagy más, általad használt szolgáltatásból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.