Rólam írtátok

“IRánytű? Tökéletesen helytálló névválasztás! IR-ben a legprofibb, egyben a legközérthetőbb tartalom, sorvezető a zűrzavarban. Szívből ajánlom!”

Jucus

 

 

 

“Barával terhességi cukros kismamaként, egy olyan kétségbeejtő élethelyzetben találkoztam, amikor senki sem nyújtott megfelelő segítséget. Ő – bár nem lett volna kötelessége – oda állt mellém. Bármilyen irreális időben kerestem is, mindig tudott támogatni és erőt adni a folytatáshoz. Mindezért végtelenül hálás vagyok mind a mai napig, és nem tudom, hogy valaha is megfelelően köszönetet tudok-e majd mondani érte. Aki hozzá segítségért fordul, bizton számíthat rá!”

Frida

 

“Barbara olyan számomra, mint az IR ötödik pillére: bármikor készségesen segít nekem, és mindig vidám, lelkes. Szakmailag toppon van, és emberileg is nagyon kedvelem. Hiteles és jól felkészült, tapasztalt és kedves. Én tényleg nem tudom, hol lennék nélküle, és lennének-e ilyen jók az eredményeim, ha ő és a tanácsai nem jutnak el időben hozzám. Tiszta szívvel ajánlom őt, ha nem csak segítőt akartok, hanem támogatót és támaszt is!”

Eszter

 

 

“Barbarával a közelmúltban kezdtem együtt dolgozni. Bár sokat foglalkoztam pszichológiával, filozófiával és egyéb self-help írásokkal, könyvekkel, nem igen, illetve csak átmenetileg értem el eredményeket. Később egy önismereti csoporttal dolgoztam egy éven keresztül és sok minden látott napvilágot. Ezekről nem beszéltem neki, viszont néhány alkalom alatt már megtalálta ezeket a kulcspontokat, úgyhogy szakértelme számomra teljesen bebizonyosodott. Jelenleg még korai lenne nyilatkozni, hogy hova fog vezetni az út – nagyon komoly érzelmi lezárásokat feszegetünk -, de azt már most ki merem nyilvánítani, hogy jó kezekbe kerültem.”

Gergely

 

 

“Évek óta IR-életmódot folytatok, de a kislányom születése után szétcsúszott a diétám, és nem tudtam, hogy kezdhetném újra a sportot a kisbabás élet mellett. A kilók csak kúsztak föl, a laborleleteim meg szét. 🙁
Bara segítsége a legjobbkor jött, abszolút személyre szabott tanácsokat adott, számos lehetőségre rámutatott, nekem csak a szimpatikusat és megvalósíthatót kellett kiválasztanom. Empatikus, szakszerű hozzáállása és kedvessége nagyon motiváló volt a számomra. Csak ajánlani tudom bárkinek, aki úgy érzi, valahol elakadt az IR-diéta és sport útvesztőiben! 🙂 “

Saci

 

 

“Barával gyakorlott IR-esként kezdtem együtt dolgozni. Az étrend ès mozgás pillér működtek, de bizony a lélek pillér billegett.

A közös munka olyan sikeresnek bizonyult, hogy 2 hónapja megszületett régóta várt kisfiunk. Az egèsz terhesség alatt és azóta is fantasztikusan támogat, a leglehetetlenebb időpontokban is válaszol és segìt. Reális világképével nem ringat illúziókba, de nem is ijesztget. Csak ajánlani tudom!”

Laura

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Képek forrása: