Kapcsolat

Keress bátran, ha engem választanál segítődnek, vagy ha kérdésed adódik tevékenységemmel kapcsolatban, az Egészséges Életmód Támogatásról, vagy az Inzulinrezisztencia és PCOS mentorálással kapcsolatban.

Elérhetőségeim:

Küldj üzenetet az alább található kapcsolati mező segítségével, vagy írj a kapcsolat@mathbarbara.hu e-mail címre!

Hívhatsz telefonon is: +36 30 567 0106

Küldhetsz üzenetet Facebook oldalamon keresztül.

Vagy kereshetsz Skype-on is: barbara.balint  Keress meg Skype-on! - Máth-Bálint Barbara

Addig is, míg fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot, kérlek látogass el Adatkezelési Tájékoztatóm oldalára, ennek elolvasása és elfogadása ugyanis szükséges lesz ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a közös munkát!

A találkozók:

A beszélgetések, konzultációk helyszínét és időpontját egyénileg egyeztetjük. Személyes találkozókra Budapesten és dél-budai vonzáskörzetében van lehetőség. Ha azonban messzebb laksz, vagy bármilyen más okból egyszerűbb a személyes találkozóknál, lehetőségünk van online “találkozni”. Ez jóval rugalmasabb megoldás mindkettőnk számára, kényelmes, nyugodt környezetben zajlanak a beszélgetések, csupán internetre és számítógépre, vagy megfelelő mobiltelefonra van hozzá szükségünk.

Közös munkánk alapját az első beszélgetés alkalmával kitöltött és aláírt Együttműködési Megállapodás fogja rögzíteni, melynek blank változatát IDE kattintva máris elolvashatod.

Üzenj nekem: