Keresés
Close this search box.

IR-kompatibilis verzió, ráadásul lassú CH. Egy kedves barátnőm receptje, picit módosítva – köszönet érte!

A tojás sárgáját a nyífacukorral habosra kevertem, hozzáadtam mindent, majd a habbá vert fehérjéket is óvatosan hozzáforgattam. 180 C-on tűpróbáig sütöttem.
A tetejére narancsos mascarpone krém került (mascarpone, narancslé, pici vanília, nyírfacukor és citromhéj), látványelemnek – mert a gyerekem imád pepecselni vele – pedig dekorcukor (igen, cukor), amit teljes lelki nyugalommal a tányér szélén lehet hagyni. ;o)

Kb 300g CH az egész torta. (A kalóriatartalma azért így dióval, mascarponeval, stb nem kevés, érdemes ezt is észben tartani.)

Boldog Nyulat mindenkinek! :o)

 

 

160_gramm alapok anyagcsere baba CH CHszámolás cukor cukorterhelés diagnózis dúla fogyás Férfi IR GDM GI gyorsCH inzulinrezisztencia IR iretrend IR Nyelviskola IRélet IR és PCOS kivizsgálás lelkipillér nyár PCOS pillérek PoCaKoS PoCaKoS Napló recept reggeli sport szoptatás szénhidrát szülés tapasztalat terhességi diabétesz tünetek vadkovász vajúdás várandósság Ét-rendező édesség élesztőnélkül életmód életmódváltás

A mathbarbara.hu cookie-kat (sütiket) használ!

Oldalam - sok más honlaphoz hasonlóan - Sütiket (cookie-kat) használ a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatodra vonatkozó adatokat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Te adtál meg számukra, vagy más, általad használt szolgáltatásból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.