Partnereim

Utam során számos, szakterületén és emberként is kiváló segítővel volt szerencsém találkozni. Néhányukkal együttműködéssé mélyült az ismeretség, szakmailag és emberileg is jó velük dolgozni, együtt gondolkodni. Szeretettel ajánlom őket.

Lénárd Orsi – Szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla

Szép szülésélmény dúlával

Lénárd Orsolya háromgyermekes édesanya vagyok. Eredetileg némettanárnak, majd közgazdásznak tanultam, de végül mentálhigiénés segítő szakemberként a dúlaság lett a hivatásom. Szakértőként cikkeket írok és kérdésekre válaszolok a Családi Net oldalán. Jelenleg a Békés Dúlakör tagjaként dolgozom.

“Azt szeretném, hogy minden édesanya a saját útját járhassa, amikor várandós, és amikor kisbabáját a világra hozza. Azt szeretném, hogy a születés, a szülés a babának, az édesanyának és az édesapának életre szóló jó élmény legyen.”

www.lenardorsi.hu


 

Dusa Fanny – Dietetikus

Dusa Fanny dietetikus vagyok. Kacskaringós úttal a hátam mögött – már tudva, hogy mindenből fel lehet állni, vagy éppen továbbállni – 2 év kihagyás után térek vissza tanult és nagyon szeretett szakmámhoz, melyet soha nem is hagytam el teljesen.
Kitérőm előtt az egykori MensMentis Egészségcentrumban dolgoztam gyakorló dietetikusként, személyes tanácsadással foglalkoztam, főleg PCOS, inzulinrezisztencia, cukorbetegség, terhességi diabétesz, és más endokrin betegségek kezelésének kiegészítő diétás oktatásával. A centrum orvosaival való szoros együttműködésnek hála, a páciensek számára a lehető legszemélyesebb diétát tudtuk beállítani, a nyomonkövetés pontosabb volt, és igazi sikerélményekkel gazdagodtam. Első szakmai sikereimet is annak a csapatnak köszönhetem, akikkel ismét együtt dolgozom.
http://endocare.hu/

 


 

Küzmös Mária – Pszichológus

Önismeret, Családállítás, Integratív hipnoterápia

Küzmös Mária vagyok, pszichológus, integratív hipnoterapeuta jelölt és családállító. Pályafutásomat közgazdászként kezdtem, azonban már gyerekkoromban is pszichológus akartam lenni.
Ez a kitérő is szükséges volt ahhoz, hogy több szempontból rálássak az emberi működésre és elköteleződjek a pszichológia mellett.
Munkám fókuszába az önismeretet helyezem, mert meggyőződésem, hogy azáltal, hogy energiát fektetek önmagam megismerésébe, kiegyensúlyozottabb és derűsebb életet élhetek. Ezért elhivatottan kísérem azokat, akik úgy döntenek, hogy elindulnak önmaguk felfedezésére.

http://rendbejossz.hu/szakemberek

Mentés

Mentés