Rólam írtátok

“IRánytű? Tökéletesen helytálló névválasztás! IR-ben a legprofibb, egyben a legközérthetőbb tartalom, sorvezető a zűrzavarban. Szívből ajánlom!”

Jucus

 

 

 

“Barával terhességi cukros kismamaként, egy olyan kétségbeejtő élethelyzetben találkoztam, amikor senki sem nyújtott megfelelő segítséget. Ő – bár nem lett volna kötelessége – oda állt mellém. Bármilyen irreális időben kerestem is, mindig tudott támogatni és erőt adni a folytatáshoz. Mindezért végtelenül hálás vagyok mind a mai napig, és nem tudom, hogy valaha is megfelelően köszönetet tudok-e majd mondani érte. Aki hozzá segítségért fordul, bizton számíthat rá!”

Frida

 

“Barbara olyan számomra, mint az IR ötödik pillére: bármikor készségesen segít nekem, és mindig vidám, lelkes. Szakmailag toppon van, és emberileg is nagyon kedvelem. Hiteles és jól felkészült, tapasztalt és kedves. Én tényleg nem tudom, hol lennék nélküle, és lennének-e ilyen jók az eredményeim, ha ő és a tanácsai nem jutnak el időben hozzám. Tiszta szívvel ajánlom őt, ha nem csak segítőt akartok, hanem támogatót és támaszt is!”

Eszter

 

 

“Barbarával a közelmúltban kezdtem együtt dolgozni. Bár sokat foglalkoztam pszichológiával, filozófiával és egyéb self-help írásokkal, könyvekkel, nem igen, illetve csak átmenetileg értem el eredményeket. Később egy önismereti csoporttal dolgoztam egy éven keresztül és sok minden látott napvilágot. Ezekről nem beszéltem neki, viszont néhány alkalom alatt már megtalálta ezeket a kulcspontokat, úgyhogy szakértelme számomra teljesen bebizonyosodott. Jelenleg még korai lenne nyilatkozni, hogy hova fog vezetni az út – nagyon komoly érzelmi lezárásokat feszegetünk -, de azt már most ki merem nyilvánítani, hogy jó kezekbe kerültem.”

Gergely

Mentés

Mentés

Mentés

Képek forrása: