Kismama Életmód Mentor

Az inzulinrezisztencia és a PCOS – sajnos és szerencsére – egyre több kismamát is érint. Sajnos, hiszen egyre többeknél derül fény ilyen fajta problémákra. És szerencsére, hiszen ma már ezek az állapotok kezelhetőek, hogy ne állhassanak a baba érkezésének útjába – így egyre több köztünk a kismama, anyuka is.

Egy gyermek érkezése – akár készültünk rá, akár meglepetésként ér – nagy kaland, örömei és szépségei mellett sok változással, újdonsággal, kihívással is jár. Természetes, hogy ezer kérdés, örömök és aggodalmak kavarognak bennünk. Egyszer csak ketten vagyunk, már nem csak a saját egészségünk a tét – a gyermekünknek pedig a lehető legjobbat szeretnénk adni már a pocakban is. Inzulinrezisztens, vagy PCOS-es kismamaként a várandósság során még inkább fókuszba kerül az életmódunk, hiszen ez az egyik leghatékonyabb eszközünk arra, hogy optimális hátteret teremtsünk a baba fejlődéséhez, és hogy kivédjünk bizonyos komplikációkat. A baba megszületése után pedig nagyban hozzájárul a regenerálódáshoz, a baba-mama jóllétéhez.

Miben segíthetek mentorodként?

Munkám kiemelt részét jelenti a PCOS-es, IR-es kismamák támogatása. Hosszú évek óta gyakorló inzulinrezisztens és PCOS-es nőként, valamint két kisgyermek anyukájaként sok saját tapasztalatot gyűjtöttem, amit a segítő munkám során megismert sorstársak történetei gazdagítottak, és melyeket továbbadhatok neked.

Kismama Életmód Mentorként informatív és érzelmi támogatást nyújtok a számodra, gyakorlati ötletekkel segítelek a várandósság során, a szülésre készülődve. Számíthatsz rám a kisbabás időszakban felmerülő kérdéseiddel kapcsolatban is, mind a gyermekágy során, mind az életmódotok újraépítése során. Érdemes tehát keresned,

 • ha babázni készülsz, vagy már babát vársz, és szeretnéd megosztani örömeid, aggodalmaid
 • ha tudni szeretnéd, inzulinrezisztens, vagy PCOS-es kismamaként mire kell különösen odafigyelned
 • ha várandósan kell elkezdened odafigyelni az életmódodra és ebben támogatásra van szükséged
 • ha gyakorlati ötletekre, tudnivalókra van szükséged ahhoz, hogy át tudd ültetni a mindennapjaidba, amit az orvosod, dietetikusod, edződ javasol
 • ha bizonytalan vagy, milyen szempontokat érdemes mérlegelned az orvos, vagy más segítők kiválasztáskor
 • ha olyan “kísérőt” szeretnél a babavárás nagy kalandjában, aki maga is tudja, milyen nagy pocakkal is számolni a szénhidrátokat…
 • ha az inzulinrezisztencia, PCOS szempontjából is fel szeretnél készülni a szülésre, gyermekágyra
 • ha már megszületett a babád, és újdonsült anyaként támogatásra van szükséged új, közös életetek kialakításában
 • ha bizonytalan vagy, szülés után hogyan is folytasd, hogyan térj vissza az IR életmódhoz
 • ha nem vagy érintett PCOS-ben, IR-ben, de érdekel a várandósság alatti és a szülést követő egészséges életmód
 • ha az élet úgy hozta, hogy angol, vagy német nyelven van szükséged a támogatásra

Hogyan jelentkezhetsz mentorálásra?

A beszélgetéseken való részvétel előzetes egyeztetéshez kötött, számuk és gyakoriságuk az egyéni élethelyzet és megegyezésünk a függvénye.

Ha tehát engem szeretnél segítődnek választani, az első lépés, hogy felvedd velem a kapcsolatot.

Az első beszélgetésünk során megismerkedünk, megkeressük a közös hangot. Te elmondod, miben szeretnéd ha a segítségedre lennék, és ez alapján megállapodunk a részletekben: hogy nagyjából hányszor, milyen időközönként és milyen formában – on-line, vagy személyesen, netalán csoportosan – fogunk beszélgetni, és természetesen pontosítjuk az anyagi kereteket is.

Érdeklődöm!

Mentés

Mentés

Mentés

Képek forrása: