Kapcsolat

Keress bátran, ha engem választanál segítődnek, vagy ha kérdésed adódik a Life coachingról, az Egészség coachingról, vagy az Inzulinrezisztencia és PCOS mentorálással kapcsolatban.

Elérhetőségeim:

Küldj üzenetet az alább található kapcsolati mező segítségével, vagy írj a kapcsolat@mathbarbara.hu e-mail címre!

Hívhatsz telefonon is: +36 30 567 0106

Vagy kereshetsz Skype-on is: barbara.balint Keress meg Skype-on! - Máth-Bálint Barbara

Addig is, míg fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot, kérlek látogass el Adatkezelési Tájékoztatóm oldalára, ennek elolvasása és elfogadása ugyanis szükséges lesz ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a közös munkát!

 

A találkozók:

A beszélgetések, ülések helyszínét és időpontját egyénileg egyeztetjük. Személyes találkozókra Budapesten és dél-budai vonzáskörzetében van lehetőség.
Ha azonban messzebb laksz, vagy bármilyen más okból egyszerűbb a személyes találkozóknál a beszégetés online folytatása, lehetőségünk van Skype-on keresztül “találkozni”. Ez jóval rugalmasabb megoldás mindkettőnk számára, kényelmes, nyugodt környezetben zajlanak a beszélgetések, csupán internetre és számítógépre, vagy megfelelő mobiltelefonra van hozzá szükségünk.

 

Hírlevél:

A közeljövőben tervezem Hírlevél szolágáltatás elindítását is, melynek segítségével mihamarabb értesülhetsz majd a hírekről, új blogbejegyzésekről, lehetőségekről, eseményekről. Feliratkozni rá az oldalsávban elhelyezett űrlap segítéségével tudsz, bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztató 5.3-as pontjában találsz róla.

 

Üzenj nekem:

[recaptcha]